Paprikasalsa til kylling og perlepoteter – et smakfullt og fargerikt tilbehør til middagen.
Mengde paprikasalsa er mer enn nok, og resten ble brukt til salsa på tacoen dagen etter. Den kan også brukes som pizzasaus.
Paprikasalsaen ble laget av
- 4 tomater
- 1 rød paprika
- 2 fedd hvitløk
- 2 sjalottløk
- 1 ss sukker
- smak til med salt
Finhakk alt (foruten sukker og salt) med stavmikseren. Ha dette i en kjele med sukker og kok til mye av væsken er borte. Koketid = ca. 20 – 30 minutter. Smak til med salt.
Serveres med det du måtte ønske. Jeg valgte en salat med ruccola, agurk, cantaloupemelon og fetaost, kylling og perlepoteter.
Perlepotetene ble kokt i ca. 15 minutter og deretter stekt i smør på middels varme under lokk under jevnlig snuing til jeg var fornøyd med fargen.