Paprikasalsa til kylling og perlepoteter

Paprikasalsa til kylling og perlepoteter – et smakfullt og fargerikt tilbehør til middagen.

Mengde paprikasalsa er mer enn nok, og resten ble brukt til salsa på tacoen dagen etter. Den kan også brukes som pizzasaus.

Paprikasalsaen ble laget av

  • 4 tomater
  • 1 rød paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 sjalottløk
  • 1 ss sukker
  • smak til med salt

Finhakk alt (foruten sukker og salt) med stavmikseren. Ha dette i en kjele med sukker og kok til mye av væsken er borte. Koketid = ca. 20 – 30 minutter. Smak til med salt.

Serveres med det du måtte ønske. Jeg valgte en salat med ruccola, agurk, cantaloupemelon og fetaost, kylling og perlepoteter.

Perlepotetene ble kokt i ca. 15 minutter og deretter stekt i smør på middels varme under lokk under jevnlig snuing til jeg var fornøyd med fargen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?