Karrikylling

Karrikylling – sterk eller mild, du bestemmer.

Jeg lagde en veldig smakfull karrikylling for 2 av

  • 3 stk. kyllingfilet i biter (vi spiser mer kylling enn ris…)
  • 3 hakket sjalottløk
  • 4 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 rød paprika i biter
  • 1/2 – 1 ss karripulver (smak deg fram)
  • 1 ts spisskumin
  • 1 ss paprikapulver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks kokosmelk (jeg brukte en liten på 2,5 dl)
  • 1/2 potte hakket frisk koriander (andre halvparten brukes i disse korianderbrødene)

Del kyllingfileten i biter. Hakk løk og hvitløk og stek dette i smøret sammen med kyllingen noen minutter. Tilsett deretter paprikaen, krydderet (karri, spisskumin og paprika), tomatpuré og kokosmelk og bland godt. Ha koriander oppi og la koke i ca. 10 minutter.

Jeg valgte å servere med kokt ris og nan-/korianderbrød.

Share on print
PRINT
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?