Karrikylling – sterk eller mild, du bestemmer.
Jeg lagde en veldig smakfull karrikylling for 2 av
- 3 stk. kyllingfilet i biter (vi spiser mer kylling enn ris…)
- 3 hakket sjalottløk
- 4 fedd finhakket hvitløk
- 2 ss smør
- 1 rød paprika i biter
- 1/2 – 1 ss karripulver (smak deg fram)
- 1 ts spisskumin
- 1 ss paprikapulver
- 2 ss tomatpuré
- 1 boks kokosmelk (jeg brukte en liten på 2,5 dl)
- 1/2 potte hakket frisk koriander (andre halvparten brukes i disse korianderbrødene)
Del kyllingfileten i biter. Hakk løk og hvitløk og stek dette i smøret sammen med kyllingen noen minutter. Tilsett deretter paprikaen, krydderet (karri, spisskumin og paprika), tomatpuré og kokosmelk og bland godt. Ha koriander oppi og la koke i ca. 10 minutter.
Jeg valgte å servere med kokt ris og nan-/korianderbrød.