Bruschetta

Bruschetta i norske farger – det var forretten vi serverte våre gjester den 17. mai. Det var ikke så mye som skulle til for at nasjonalfølelsen skulle skinne fra tallerkenen.

Med fargene rødt, hvitt og grønt allerede på tallerkenen, kom prikken over i’en på plass med litt blåbær.

Denne fargerike og smakfulle forretten er laget av

  • Ristet loffskive
  • Philadelphia ost med hvitløk og urter
  • Tomater – Dulcita
  • Mozzarella – Bufala
  • Basilikum – frisk
  • Blåbær

Hvor mye av hvert, overlater jeg til deg og dine smaksløker å bestemme.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk