Mmmm, denne ble skikkelig god. 🙂
Neste gang vi skal ha middagsgjester, skal denne på bordet.
Det som gjorde spaghettinien så god var en «krem» lag av
- 1 pk Creme Fraiche
- 1 avocado
- 2 fedd hvitløk
- 100 gr spinat
- noen blader frisk basilikum
- 10 cherrytomater
- 30 gr parmesanost
- 1 ss olivenolje
- Spaghettini (x antall porsjoner)
Hvitløk, noen blader spinat, olivenolje og basilikum ble kjørt i stavmikseren, før alt ble stekt/kokt i stekepannen til en salig krem.
Ovennevnte ingredienser holdt til 3 – 4 porsjoner. Det kommer selvfølgelig an på hvor mye krem hver enkelt forsyner seg meg.
Neste gang jeg lager denne, dobler jeg mengden av noen av grønnsakene.
Vi spiste den med stekt laks, men den er like god med kylling til.