Frister det med en lun og god suppe eller gryte i regnet? Denne er rask og enkel å lage, og om det blir suppe eller gryte er opp til hver enkelt.
Vi var 4 voksne personer som spiste oss gode og mette, og de var nesten ingenting igjen når vi var ferdige.
Til denne suppa/gryta, brukte jeg
- Smør til steking
- 45 g gul currypasta
- 1 ts karri
- 200 g finhakket rød løk
- 15 g finhakket hvitløk
- 300 g gulrøtter i biter (ønsket størrelse)
- 1 potte klippet koriander
- 1 boks kokosmelk (4 dl)
- 3 dl vann
- 1 ss sukker
- 200 g creme fraiche lett
- smak til med salt
- 2 stk ferdiggrillede kyllinger i biter
Surr currypasta, karri, finhakket rød løk og hvitløk i smøret. Skjær gulrøttene i biter. Klipp/hakk opp koriander. Etter 3 – 4 minutters surring, har du i gulrøttene, koriander, kokosmelk, vann og sukker. La dette koke i ca. 15 minutter og ha i creme fraiche og kok opp igjen. Smak til med salt.
Ha i kyllingen og varm opp igjen til du er sikker kyllingen er gjennomvarm.
Spises som Karri- og kyllingsuppe eller sammen med ris som karri- og kyllinggryte. Vi spiste disse Nan Brødene til.