KarriSuppe med kylling

Frister det med en lun og god suppe eller gryte i regnet? Denne er rask og enkel å lage, og om det blir suppe eller gryte er opp til hver enkelt.

Vi var 4 voksne personer som spiste oss gode og mette, og de var nesten ingenting igjen når vi var ferdige.

Til denne suppa/gryta, brukte jeg

  • Smør til steking
  • 45 g gul currypasta
  • 1 ts karri
  • 200 g finhakket rød løk
  • 15 g finhakket hvitløk
  • 300 g gulrøtter i biter (ønsket størrelse)
  • 1 potte klippet koriander
  • 1 boks kokosmelk (4 dl)
  • 3 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 200 g creme fraiche lett
  • smak til med salt
  • 2 stk ferdiggrillede kyllinger i biter

Surr currypasta, karri, finhakket rød løk og hvitløk i smøret. Skjær gulrøttene i biter. Klipp/hakk opp koriander. Etter 3 – 4 minutters surring, har du i gulrøttene, koriander, kokosmelk, vann og sukker. La dette koke i ca. 15 minutter og ha i creme fraiche og kok opp igjen. Smak til med salt.

Ha i kyllingen og varm opp igjen til du er sikker kyllingen er gjennomvarm.

Spises som Karri- og kyllingsuppe eller sammen med ris som karri- og kyllinggryte. Vi spiste disse Nan Brødene til.

 

KarriSuppe med kylling

KarriSuppe med kylling

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?