Jeg har flere gode smaker som venter på å bli delt med dere. Denne gangen er det hjemmelaget iskrem med kokos, revet sjokolade og kanel som kan anbefales. Om du liker Bounty-sjokolade, kan jeg i hvert fall anbefale denne.
Hjemmelaget iskrem med kokos, revet sjokolade og kanel er laget av
- 5 dl kremfløte
- 2 dl H-melk
- 150 g brun farin (av den litt våte typen)
- 1 ts vaniljesukker
- 3 eggeplommer
- 1 ts kanel
- 50 g kokos
- 100 g revet sjokolade (jeg brukte melkesjokolade)
Bland alle ingrediensene foruten kokos og revet sjokolade godt før du har blandingen i iskremmaskinen. Jeg lot maskinen gå til iskremen var nesten ferdig, før jeg hadde i kokos og sjokolade.
Mengden masse, ble litt for mye for maskinen min. Jeg kjører den derfor til den er nesten ferdig og har den deretter i en beholder/boks og setter den i fryseren til den skal nytes.
Har du ikke iskremmaskin, kan den lages uten. Du må bare huske å røre ofte i blandingen mens den står i fryseren. Dette for å unngå iskrystaller.
Nytes med det du måtte ønske til.