Hjemmelaget iskrem med
kokos, revet sjokolade og kanel
Bounty-iskrem

Jeg har flere gode smaker som venter på å bli delt med dere. Denne gangen er det hjemmelaget iskrem med kokos, revet sjokolade og kanel som kan anbefales. Om du liker Bounty-sjokolade, kan jeg i hvert fall anbefale denne.

Hjemmelaget iskrem med kokos, revet sjokolade og kanel er laget av

  • 5 dl kremfløte
  • 2 dl H-melk
  • 150 g brun farin (av den litt våte typen)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 eggeplommer
  • 1 ts kanel
  • 50 g kokos
  • 100 g revet sjokolade (jeg brukte melkesjokolade)

Bland alle ingrediensene foruten kokos og revet sjokolade godt før du har blandingen i iskremmaskinen. Jeg lot maskinen gå til iskremen var nesten ferdig, før jeg hadde i kokos og sjokolade.
Mengden masse, ble litt for mye for maskinen min. Jeg kjører den derfor til den er nesten ferdig og har den deretter i en beholder/boks og setter den i fryseren til den skal nytes.

Har du ikke iskremmaskin, kan den lages uten. Du må bare huske å røre ofte i blandingen mens den står i fryseren. Dette for å unngå iskrystaller.

Nytes med det du måtte ønske til.

Hjemmelaget iskrem med kokos og sjokolade - bountyiskrem - oppskrift - Idefull Toves matglede - Tove Holter

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?