Hjemmelagd tomatsaus på 1-2-3

Kom sliten hjem her om dagen, og følte ikke for å lage annen mat enn å koke Tortelloni. Toppet med litt olivenolje og parmesanost måtte da dette holde til middag. Etter å satt vannet til koking, ombestemte jeg meg, og følte for å sette litt mer smak på middagen.

Utvalget i kjøleskapet kunne sammenlignes med motivasjonen min, men det skulle vise seg at det ikke skal så mye til…

Tomatsausen lagde jeg av

  • 4 store tomater (i biter)
  • 1 ts basilikum (tørket)
  • 1 ts salt
  • 2 fedd hvitløk (i biter)
  • 70 gr parmesan (i biter)

Alt surret noen minutter i stekepannen, og vips hadde jeg en hjemmelagd tomatsaus til middagen.

Dette ble nok til to porsjoner, og smakte fortreffelig sammen med Tortelloni med spinat.

 

Tortelloni med en kjapp tomatsaus

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?