Velkomstdrink med sommerfølelse

Nå er våren her, og med den, kommer også mange små og store anledninger til å samles. Det være seg større anledninger som f.eks. konfirmasjoner og bryllup, eller koselige små sammenkomster som vennemiddager.

Til dette er det ofte vanlig å få servert en velkomstdrink, og mitt forslag til dine gjesters førsteinntrykk, er denne velkomstdrinken med sommerfølelse. Vi hadde noen venner på middag i går, og denne friske og søte velkomstdrinken falt veldig godt i smak.

Man trenger selvfølgelig ikke en spesiell anledning for å unne seg denne deilige drinken. Jeg kunne godt kost meg med denne en lørdagskveld i sofakroken. 🙂

9 dl sommerfølelsen lagde jeg av

  • 6 dl fruktjuice (se nedenfor)
  • 3 dl Prosecco

Det ble 6 dl fruktjuice (uten skum) av

  • 1 pk røde druer (uten stein)
  • 1 kurv jordbær
  • 450 gr plommer (uten stein)

Det ble totalt 5 glass av dette. Noen mente det ble litt for lite alkohol i drinken, mens andre syntes den ble helt perfekt.

Smak deg fram, og finn din favoritt 🙂

Drinken kan selvfølgelig gjøres barnevennlig. Den kan drikkes som den er, eller den kan «sprites» opp med en frisk brus. Jeg tror denne helt sikkert vil gjøre susen for selskapets yngste deltakere også.

 

Velkomstdrink med sommerfølelse

 

I denne er både druen, jordbæra og plommen,

og jeg må si jeg er spent på «dommen».

Den er lagd med flittighet,

for å unngå gjester med døsighet.

Må jeg med denne drinken få ønske alle velkommen.

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk