Hjemmelagd nanbrød

Nanbrød er for oss en selvfølge til indisk mat.

Når jeg så bestemte meg for å lage en indisk kyllinggryte fra bunnen av, måtte jeg jo også gjøre dette med nanbrødet.

Jeg la til frisk koriander og hvitløk i oppskriften som jeg fant på klikk.no.

Til 8 nanbrød trenger du

  • 500 gr mel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1/2 pk tørrgjær
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 4 ss olje (raps)
  • 1 egg
  • 1 potte koriander
  • 3 – 4 fedd hvitløk (finhakket)

Jeg lagde en deig av det tørre og yoghurt, olje og egg, og lot den heve litt.

Koriander og hvitløk eltet jeg inn når deigen var ferdighevet.

Del deigen i 8 deler. Kjevle ut hver del, og stek dem nest øverst i ovnen på 225 grader i 5 – 7 minutter.

Stekes disse rett før gryta skal på bordet, får man ferske og varme nanbrød til. Mmmm 🙂

 

Hjemmelaget nanbrød

Hjemmelaget nanbrød

Hjemmelaget nanbrød

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook