Etter så mange forskjellige varianter hamburgere, var det vel på tide at gutta fikk noen normale hamburgere. Normale for noen og kjedelige for andre… 🙂 Men, jeg klarte å holde meg i skinnet og unnlot å tilsette diverse fargerike, sunne og næringsrike grønnsaker denne gangen.
For min del gjorde det ikke noe, for jeg spiste sylteagurk, syltet ingefær, most avokado, salat, tomat og ost til burgeren. Gutta derimot, de to som er allergiske mot «grønt» (i hvert fall det de ser), hadde bare salat på. Ikke akkurat den mest spennende hamburgeren, men de var fornøyde, og det er jo til syvende og sist det viktigste for a mor :).
Til 6 store burgere brukte jeg
- 1 kg karbonadedeig
- 2 egg
- 75 gr havregryn (stor)
- 4 ts sennep Dijon
- 4 ts paprika
- 4 ts salt
- 1 ts pepper
Som nevnt ovenfor spiste jeg den med sylteagurk, syltet ingefær, most avokado, salat, tomat og ost, men den var visstnok også god med bare et skarve salatblad på.