Hamburger med Chorizo og eple

Nok en ny burger ble testet villig ut av familiens smakspanel, og denne gangen var det hamburger med chorizo og eple. Resultatet? Den ble funnet full av smak og godkjent, en burger de gladelig ville fått servert igjen.

 

Oppskrift

Til 8 hamburgere brukte jeg

  • 800 g karbonadedeig
  • 200 g Chorizo i biter
  • 2 finhakkede epler
  • 7 g salt

Fremgangsmåte

Skjær Chorizo i biter og finhakk eplene med stavmikser. Bland alt godt. Jeg bruker engangshansker og knar deigen for hånd. Med hansker på, formes også burgerne i ønsket størrelse. Stekes og nytes.

Jeg serverte den i hjemmelaget hamburgerbrød med osten Manchego, dressing av creme fraiche og philadelphia m/urter (man tar det man har), salat og tomater.

 

Hamburger med Chorizo og eple

Hamburger med Chorizo og eple

Hamburger med Chorizo og eple

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk