Fraiche laks

Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraiche laks på middagsmenyen.

Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Dette har jeg lagd mange ganger, men jeg følte det var på tide å bygge videre på denne retten, og i dag ble den tilsatt

  • 1 1/2 avocado
  • 100 gr spinat
  • 3 vårløk
  • 20 gr pinjekjerner

Jeg blandet først

  • 1 boks Creme Fraiche
  • 15 gr soyasaus (akkurat passe etter min smak…)

i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk og pinjekjerner.

Etter et par tre minutters surring i pannen, hadde jeg i laksen.

  • 1 stor Salma «back loin»

Pass på å ikke oversteke laksen.

Passer til poteter, pasta eller ris, eller man kan bare spise dette for seg selv, som jeg gjorde 🙂

Kan også brukes som forrett.

 

Fraiche laks

Fraiche laks

Fraiche laks

Fraiche laks

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk