Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraiche laks på middagsmenyen.
Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Dette har jeg lagd mange ganger, men jeg følte det var på tide å bygge videre på denne retten, og i dag ble den tilsatt
- 1 1/2 avocado
- 100 gr spinat
- 3 vårløk
- 20 gr pinjekjerner
Jeg blandet først
- 1 boks Creme Fraiche
- 15 gr soyasaus (akkurat passe etter min smak…)
i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk og pinjekjerner.
Etter et par tre minutters surring i pannen, hadde jeg i laksen.
- 1 stor Salma «back loin»
Pass på å ikke oversteke laksen.
Passer til poteter, pasta eller ris, eller man kan bare spise dette for seg selv, som jeg gjorde 🙂
Kan også brukes som forrett.