Cupcakes med LoveHeartsKrem

Det er ikke bare sjefen fra Hells Kitchen som inspirerer meg. Angel Feather Icing mesteren, Manuela (passion4baking), er også en inspirasjon 🙂

I dag bakte jeg hennes Express Vanilla Cupcakes. I boka hennes står det at «de er lette og raske å lage, og at de som alltid blir vellykket». Hvis man kan se bort fra at de jeg lagde sank ganske mye sammen etter å ha tatt dem ut av ovnen, ble disse vellykkete. De smakte ihvertfall veldig godt.

Et tips som stod i boken hennes, var å bruke godteri som f.eks. drops el.l. i kremen på muffisen. Dette måtte prøves. Valget falt først på bringebærdrops, og bildet ble formet i hodet mitt; deilige luftige muffins med bringebærdropskrem pyntet med friske bringebær… Mmmm 🙂

Men, etter å ha vært innom alle Skedsmokorsets butikker (Meny, Rema, Rimi og Kiwi) + en kiosk, måtte jeg innse at det ville bli en annen smak på kremen. Nytt valg ble Love Hearts.

Jeg doblet oppskriften på cupcakesene, og fikk 28 stk. av dette

  • 250 gr smør (romtemperert)
  • 300 gr sukker
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ts bakepulver
  • 380 gr mel
  • 6 egg (romtemperert)
  • 2 dl melk

I oppskriften står det at man skal ha alle ingrediensene i en bolle, og mikse det hele i ca. 4 minutter eller til røren er «fluffy. Jeg gjorde ikke akkurat som det stod her, jeg rørte først smør og sukker sammen, før jeg tilsatte det tørre og våte (melk og egg) annen hver gang. Deretter ble den rørt til den ble «fluffy».

Disse ble stekt i 18 minutter på 180 grader.

Kremen lager du ved å smelte 1 rull Love Hearts i 1 pk. kremfløte. Varm opp kremfløten (skal ikke koke), og rør til de har smeltet. Et tips er å knuse dem før du har dem oppi, så tar det kortere tid. Kremfløten skal så stå i 6 timer til avkjøling. Vet ikke hvorfor den skal stå så lenge, men jeg gjorde som det stod. Pisk deretter kremen «som vanlig». Dette ble nok til ca. 10 cupcakes.

Kremen smakte Love Hearts. En luftig krem… Love is in the air… 🙂

Muffins med LoveHeartsKrem

Muffins med LoveHeartsKrem

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk