Chipotlemajones har vært på «to-do-listen» min helt siden vi var i USA for snart tre år siden.
Det fine med denne majonesen, er at du lager den akkurat helt som du ønsker – sterk eller svak – ditt valg.
Jeg lagde en stor porsjon til grillede hamburgere og pølser som stod på menyen da minstemann feiret 18-årsdagen sin med kamerater.
Chipotlemajones – en stor porsjon ble lagd av
- 2 pk. Mills majones, ekte
- 1 boks creme fraiche, lett
- Krydder: 1/2 ts Chipotle – røkt chili malt, 1/2 ts hvitløkspulver og 1 ts paprikapulver
Rør sammen majones og creme fraiche. Tilsett krydderet og smak deg fram.
Jeg startet med mengden nevnt ovenfor, men endte opp med mer av både chipotle- og paprikapulveret.
Denne passer veldig godt på til grillmaten, på hamburgeren, til ovnsbakte potetbåter eller pommes frites, på ostesmørbrødet m.m.