Chipotlemajones

Chipotlemajones har vært på «to-do-listen» min helt siden vi var i USA for snart tre år siden.

Det fine med denne majonesen, er at du lager den akkurat helt som du ønsker – sterk eller svak – ditt valg.

Jeg lagde en stor porsjon til grillede hamburgere og pølser som stod på menyen da minstemann feiret 18-årsdagen sin med kamerater.

Chipotlemajones  – en stor porsjon ble lagd av
  • 2 pk. Mills majones, ekte
  • 1 boks creme fraiche, lett
  • Krydder: 1/2 ts Chipotle – røkt chili malt, 1/2 ts hvitløkspulver og 1 ts paprikapulver

Rør sammen majones og creme fraiche. Tilsett krydderet og smak deg fram.
Jeg startet med mengden nevnt ovenfor, men endte opp med mer av både chipotle- og paprikapulveret.

Denne passer veldig godt på til grillmaten, på hamburgeren, til ovnsbakte potetbåter eller pommes frites, på ostesmørbrødet m.m.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?