Brunostsnurr

Etter et vellykket forsøk med brunost i cookies, måtte brunost prøves ut i flere ting, og denne gangen ble det i hvetebakst; Brunost i svingene eller brunostsnurr om du vil.

Jeg lagde ca. 20 stk. og til dette brukte jeg oppskriften fra mine luftige kanelsnurrer. Eneste forskjellen, var at jeg økte melmengden til 370 g.

Fremgangsmåten er den samme, men inni har jeg brunost i stedet for smør, kanel og sukker.

Varme brunostsnurrer med rennende brunost = nesten som karamell.
Noen liker jordbærsyltetøy på brunosten, og disse kan man dele i to og smøre litt jordbærsyltetøy på. Sikkert godt for de som liker det… 🙂

Brunostsnurr eller brunost i svingene om du vilBrunostsnurr eller brunost i svingene om du vil

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk