Nå nærmer påsken seg, og i dette innlegget finner du mye godt som vi synes er en nødvendighet (i hvert fall nesten) i påsken. Her kan det kanskje se ut som om vi bare overlever på kaker i påsken, men med bursdager som ofte faller på disse helligdagene, blir det som regel endel besøk som setter pris på en god kake.
Eggelikør har vi alltid litt igjen av fra jul, og da sparer vi den til påske. Joda, den er holdbar lenge.
Lager du likør i dag eller i morgen, kan du også kose deg med litt av denne i påsken.
Fløtegratinerte poteter er et MÅ HA til påskemiddagen. Disse synes vi er kjempegode.
Fløyelsmyk sjokoladekake i langpanne. Fristelse i kjøleskapet til etter skituren, eller pakk inn ett og ett sykke og ta med på tur. Ja, det blir litt grisete, men hva har man servietter til?
Gulrotkaken må også til. Need I say more?
Luftige kanelsnurrer er litt mindre grisete å ta med på tur. Da uten melis…
I påsken er det deilig å sitte lenge ved frokostbordet, og da er det godt med ferskt hjemmebakt. Her finner du noen forslag til det.