Viljesterk

Selv om man befinner seg i en vanskelig og tøff situasjon, eller på en grå og trist plass, er det viktig å ikke gi opp, men heller å ta utfordringen, finne fram viljestyrken og gjøre sitt beste.
Noe tydeligvis denne viljesterke blomsten som vokser mellom asfalten og betongtrappen gjort, og resultatet ble veldig bra!

Jeg trigges av dette bildet som jeg har tatt utenfor et kontorbygg på Skedsmokorset, og jeg synes det visualiserer på en god måte hva man har i vente på målstreken om man ikke gir opp, men heller henter fram viljestyrken sin og jobber for målet.

Viljestyrken kan også være god å ha når det gjelder fristelser, og her kunne jeg vel selv trengt litt mer viljestyrke. Det kreves mye jobbing fra min side om jeg skal klare å være viljesterk.

Et par tips for bedre viljestyrke

For at jeg skal være viljesterk, må målet være realistisk og innen rekkevidde. Har jeg satt meg et langsiktig mål, må jeg ha kortsiktige mål på veien for å være viljesterk. Uten disse kortsiktige målene, kan jeg risikere at viljestyrken min straks blir endret til viljesvak.

En annen ting som er viktig for meg, er å ha små belønninger å se fram til. Eks. noe godt i helgen, et klesplagg jeg ønsker meg el.l. Det trenger ikke være mye, men noe må jeg ha.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk