Vaniljeis med koriander

Jeg har ikke ismaskin, men det forhindrer ikke meg i å eksperimentere på isfronten av den grunn.

Man kan enkelt lage favorittisen ved å smelte isen litt, for så å blande inn akkurat det du måtte ønske. Dette lærte jeg av en venninne, og jeg har tidligere hatt en innlegg med hjemmekomponert is. Dette finner du her.

Ovennevnte is, ble en mektig (og) god is, mens vaniljeisen med koriander ble en lett og spennende avslutning på denne sommerdagen.

Isen ble spist sammen med jordbær, og dette var en god kombinasjon.

Ren vaniljeis med jordbær er uslåelig godt, og noen mener sikkert at jeg kunne ha spart meg jobben med å ha i korianderen, men da hadde jeg gått glipp av denne nye smakskombinasjonen. I tillegg ville jeg jo aldri kunne si at jeg har smakt vaniljeis med koriander… 🙂

Jeg blandet

  • 1 liter vaniljeis (halvtint)
  • 1 potte frisk koriander (hakket)

Dette ble så satt i fryseren igjen, men den kan selvfølgelig nytes med en gang.

 

Vaniljeis med koriander

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk