Denne pastaen ble jeg så fornøyd med at jeg lagde den to ganger samme uke. Jeg er veldig glad i tunfisk og spiser den både i salat, på brødskiven, rett fra boksen og nå også i pastaen. Denne gangen er den lagd med tomatsaus. I et senere innlegg vil det komme en litt annen inspirasjon.
Denne er nok til tre personer, og den lagde jeg av
- 15 g hvitløk
- 100 g gul løk
- 500 g tomat
- 25 g kapers
- 30 g olivenolje
- 1 dl vann
- 10 g honning
- 1 boks tunfisk i vann (185 g) hell av vannet
- krydder (italian basilico)
- salt
Hakk hvitløk, gul løk og tomat med stavmikseren. Ha alt i en kjele og la det koke i 20 minutter. Vær forsiktig med krydderet til å begynne med. Smak deg fram etter hvert. Ha i tunfisken etter 15 minutter, slik at den rekker å bli varm.
Serveres med godt brød og toppes med parmesan.