Tunfiskpasta

Denne pastaen ble jeg så fornøyd med at jeg lagde den to ganger samme uke. Jeg er veldig glad i tunfisk og spiser den både i salat, på brødskiven, rett fra boksen og nå også i pastaen. Denne gangen er den lagd med tomatsaus. I et senere innlegg vil det komme en litt annen inspirasjon.

Denne er nok til tre personer, og den lagde jeg av

  • 15 g hvitløk
  • 100 g gul løk
  • 500 g tomat
  • 25 g kapers
  • 30 g olivenolje
  • 1 dl vann
  • 10 g honning
  • 1 boks tunfisk i vann (185 g) hell av vannet
  • krydder (italian basilico)
  • salt

Hakk hvitløk, gul løk og tomat med stavmikseren. Ha alt i en kjele og la det koke i 20 minutter. Vær forsiktig med krydderet til å begynne med. Smak deg fram etter hvert. Ha i tunfisken etter 15 minutter, slik at den rekker å bli varm.

Serveres med godt brød og toppes med parmesan.

Tunfiskpasta

Tunfiskpasta

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?