Tomatsaus med Portobello

Nok en gang er det Jamie Oliver som inspierer til middagen her i huset. Han brukte tørket stensopp, men dette fant jeg ikke i butikken, og dermed ble det Portobello i sausen. Etter å ha smakt på resultatet, gjør det ingenting 🙂

Denne sausen er til 4 porsjoner, og ble lagd av

  • 450 gr tomater
  • 130 gr Portobello
  • 1,5 dl vann
  • 10 gr chili med frø
  • 10 gr chili uten frø
  • 25 gr hvitløk
  • 30 gr tomatpuré
  • 20 gr frisk basilikum

Dette ble kjørt i foodprosessor, og deretter kokt i 20 minutter. Jeg lagde denne sausen til parmesan- og rosmarinbanket kylling som du finner idé til her.

Serveres med spaghetti og et godt nybakt brød i tillegg til ovennevnte kylling. Kanskje denne focacciaen kan friste.

Parmesanbanket kyllingfilet3

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?