Tilbehør med sukkererter og spinat mm.

I dag fyller eldstemann i huset (av ungene altså) 16 år. Utrolig å tenke på at Martin nå kan øvelseskjøre, mens jeg fortsatt er like ung 🙂

Bursdagsmiddagen bestod av grillet hel indrefilet, pommes frites og bernaisesaus. En av bursdagsbarnets favorittmiddager.

Jeg lagde tilbehør (3 porsjoner) som bestod av

  • 1 rødløk
  • 10 skiver syltede ingefær
  • 75 gr sukkererter (1/2 pk)
  • 65 gr babyspinat (1 liten pose)
  • 3 ss pesto (hadde jeg hatt hvitløk, hadde jeg heller brukt det)
  • 1 god dæsj med deilig olivenolje

Dette stekte/freste jeg i ca 3 minutter på middels sterk varme.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?