Søtpotetfries med parmesan, persille og chilisaus

Kan ikke gi meg på potetfronten riktig enda.
Denne gangen kan jeg fortelle at søtpotetfries servert med parmesan, persille og chilisaus, er et tilbehør jeg kommer til å lage igjen, for dette var en veldig god kombinasjon.

Chilisausen jeg serverte til, er den hjemmelagde jeg har skrevet om før, og du finner den her.
Skrell potetene og skjær ønsket mengde poteter i ønsket tykkelse.  Pensle med olje og ev. ønsket krydder, og stek i ca. 40 minutter på 200 grader. Følg med så de ikke blir brente. Steketiden avhenger av størrelsen på poteten.
Er du redd for at chilisausen skal bli for sterk, kan du også sette fram en skål med creme fraiche.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?