SmoothieIs – rødbeter, appelsin og druer på pinne

For et par uker siden hadde jeg besøk av en journalist fra NTB. Han skulle skrive om hjemmelaget is, og lurte på om han kunne komme hjem til oss for et lite intervju. I den forbindelse lagde jeg litt forskjellig is, slik at han kunne få smake på det han skulle skrive om.

Jeg lagde blandt annet en SmoothieIs med rødbeter, appelsin og røde druer.

Til 4 SmoothieIs på pinne brukte jeg

  • 200 g røde druer
  • 100 g appelsin (rent «kjøtt»)
  • 70 g rødbeter

Alt ble kjørt til en smooth blanding med blender, og så hadde jeg blandingen i ispinneformene og la dem i fryseren.

«Er disse sunne?», hørte jeg fra kjøkkenet her om dagen. Mannen i huset refererte til denne isen. Da jeg bare hadde to igjen, og disse skulle brukes som fotomodeller, ropte jeg tilbake «ja, men ikke rør»… Nå er det sånn at enkelte bare hører det de vil høre, og denne gangen hørte mannen bare ordet «ja», dermed ble det bare en fotomodell igjen. 🙂

Denne oppskriften er basert på min favorittslush her på bloggen; Red Velvet Orange Slush.

 

SmoothieIs - Rødbete, appelsin og druer på pinne

Har du noen gode tips om hvor man kan få tak i ispinnefomer, tar jeg imot dem med takk 🙂

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk