Sarah Bernard

I år har jeg valgt å lage små blomster av Sarah Bernard. Sjokoladeblomst på en eng av mandler i kalde desember 🙂

Jeg har brukt samme oppskrift som i innlegget om Fløyelsmyke Sarah Bernard, som jeg publiserte for noen dager siden, og som du finner her.

Det jeg har valgt å gjøre annerledes i år enn de siste 15 årene, er å steke bunnen hver for seg, i mini muffinsformer. Hver form ble fylt med ca. 10 gram røre, og disse ble stekt på 175 grader i ca. 20 minutter. Jeg fylte 105 former.

Når kakene skulle pyntes, valgte jeg å ta dem ut av formene, snu dem med toppen ned, og sprøyte på en sjokoladeblomst på hver. Disse ble deretter satt kaldt.

Når sjokoladekremen var kald og stiv, dyppet jeg dem i den allerede smeltede sjokoladen (se oppskrift nevnt ovenfor). Jeg dyppet ikke hele kaken i sjokoladen (se bildene).

Kakene ble igjen satt kaldt. Når de var kalde nok, tok jeg dem ut for å pynte dem med den smeltede hvite sjokoladen.

Kald kake = sjokolade som stivner raskt.

Sarah Bernard Blomst

Sarah Bernard Blomst

Sarah Bernard Blomst

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Følg Idéfull på Facebook
Følg Mat for 2 på Facebook