Reklamefilmer med Bremykt steke og bake

I løpet av mitt samarbeid med Bremykt steke og bake, har jeg fått være med på mye morsomt. Det siste prosjektet var tre reklamefilmer som gikk på TV i uke 1.
Filmene er spilt inn i studioet til Kakekrigen, og mange har trodd at jeg er vinneren av Kakekrigen fordi jeg er med i reklamefilmene, men de er lagd som en gimmick fordi jeg er med i Kakekrigen, og fordi jeg vant bakekonkurransen deres “Norges Beste Bakst” i 2014.

Det var fantastisk morsomt å bli spurt om jeg kunne være med på dette, og med sommerfugler i magen takket jeg ja. Oppdraget innebar at jeg skulle ha med meg baksten til studioet, og dagen før innspillingen bakte jeg det som skulle filmes; kanelsnurrer, muffins og sprø cookies, mens sjokoladesmørkremen ble lagd i studioet.

Da jeg fikk tilsendt tider for oppmøte m.m., stod det skuespiller under navnet mitt. Morsomt. 🙂
Dagene før innspillingen ble tilbragt foran speilet, og det vanskeligste med alt var å få til det rette blunket med øyet.
Jeg fikk lange vipper, bølger i håret og en gedigen kjole som skulle passe 50-talls stilen.

Jeg har tråkket langt utenfor komfortsonen min, både i Kakekrigen og i disse reklamene, og da er det veldig deilig å høre alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra både kjente og ukjente.

Når man er med på noe sånt som dette (både Kakekrigen og reklamefilmer), må man regne med at det vil komme noen negative tilbakemeldinger i tillegg til de positive, noe det også har gjort.
Men, jeg forberedte meg på dette på forhånd, og var klar for det som måtte komme.
Det var derimot en ting jeg ikke var forberedt på, og det var vinklingen fra en person som sikkert mente godt, og den kommentaren lød slik: «Jeg så deg på Kakekrigen i går, og selv om du gjorde en god figur og bra innsats, er det en ting som burde bekymre deg mer, og det er hvor tjukk du så ut på TV. Du er jo ikke så tjukk.» I tillegg fortalte samme person at mannen hennes hadde kommentert at «Ja, hun der må være glad i kaker…»
Jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut av dette, og visste ikke helt hva jeg skulle si. Hva tenkte hun jeg skulle gjøre med denne informasjonen.
Jeg har i ettertid bare ledd av denne kommentaren, for heldigvis er jeg ikke bare tykk på TV, jeg er ganske tykkhudet også. Men, jeg må innrømme at det forundrer meg at noen får seg til å si sånne ting.

Andre mener at reklamefilmene er kleine og at cookies skal være seige og ikke sprø.
Oppdraget mitt var bl.a. å bake sprø cookies, og det falt meg ikke inn at dette var noe som ikke fantes…, for når jeg hører ordet cookie, tenker jeg småkaker med et hav av smakfulle muligheter, og ifølge Wikipedia (joda, jeg måtte slå det opp) er en cookie små, flate og søte småkaker som vanligvis består av mel, egg, sukker og enten smør eller olje. De kan også inneholde andre ingredienser som rosiner, havregryn, sjokolade og nøtter.

Uansett hva noen måtte mene om meg og det jeg er med på, så er jeg stolt av meg selv.
Jeg har som tidligere nevnt, gått langt utenfor komfortsonen min, og jeg har vært med på noe som jeg aldri ville turt å gjøre om jeg skulle blitt spurt for noen år siden, og som det i tillegg er få forunt.

I tillegg er det viktig for meg å få fram at jeg ikke ville vært med på disse reklamefilmene om jeg ikke hadde brukt Bremykt steke og bake selv.

Bildene nedenfor er fra innspillingen, og er tatt av Olav Flatøy.

 

FullSizeRender(7) 1

FullSizeRender(8)1

FullSizeRender(3)1

FullSizeRender(5) 1

FullSizeRender 1

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk