Rabarbrasyltetøy

… eller rabarbrafyll om du vil. Dette brukte jeg til kaken Toves rabarbrakake med vaniljekrem, som vi ble veldig fornøyde med. Dermed måtte jeg koke opp mer av dette, slik at jeg kan fryse det ned, og ta opp til de neste gangene jeg skal bake denne kaken.

Dette ble nok til 2 kaker

  • 900 gr rabarbra i biter
  • 500 gr sukker
  • ca. 2 ts Maizena (rør ut i litt vann, og ha i etter ca. 1 time)

Kokes i 1 1/2 time for riktig konsistens.

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk