… for en liten matblogger. 🙂
I dag har jeg vært i Oslo og sett på at mitt bidrag til ostesmørbrødkonkurransen på Norvegia.no ble laget. Bidraget kom til finalen, via Matbloggsentralen.coms konkurranse, og premien her var bl.a. å få være med på lagingen, bildetakingen og smakingen.
Å kjøre i Oslo er ikke akkurat min favorittaktivitet, så stressnivået var en del høyere enn vanlig. Med GPSen festet i vinduet, begav jeg meg ut på en kjøretur med et spennende mål i sikte. Jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, og jeg må innrømme at jeg gruet meg litt, i tillegg til at jeg gledet meg mye.
Det skulle vise seg at energien jeg brukte på å grue meg, var totalt bortkastet.
Det var veldig morsomt å få være med i smørbrødproduksjonen og bildetakingen sammen med denne gjengen. De var veldig hyggelige, imøtekommende og inkluderende.
Det var Jan Vardøen som lagde ostesmørbrødet, og dette har vært et stort øyeblikk for en liten matblogger. 🙂
I mangel på stavmikser, finhakket han ingrediensene, og dette kan absolutt anbefales. For meg, vil finhakkingen selvfølgelig ta litt… lenger tid enn det han brukte, men etter å ha smakt begge variantene, mener jeg det er verdt den ekstra tiden dette tar.
Etter smakingen…