Et stort øyeblikk…

… for en liten matblogger. 🙂

I dag har jeg vært i Oslo og sett på at mitt bidrag til ostesmørbrødkonkurransenNorvegia.no ble laget. Bidraget kom til finalen, via Matbloggsentralen.coms konkurranse, og premien her var bl.a. å få være med på lagingen, bildetakingen og smakingen.

Å kjøre i Oslo er ikke akkurat min favorittaktivitet, så stressnivået var en del høyere enn vanlig. Med GPSen festet i vinduet, begav jeg meg ut på en kjøretur med et spennende mål i sikte. Jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, og jeg må innrømme at jeg gruet meg litt, i tillegg til at jeg gledet meg mye.

Det skulle vise seg at energien jeg brukte på å grue meg, var totalt bortkastet.

Det var veldig morsomt å få være med i smørbrødproduksjonen og bildetakingen sammen med denne gjengen. De var veldig hyggelige, imøtekommende og inkluderende.

Det var Jan Vardøen som lagde ostesmørbrødet, og dette har vært et stort øyeblikk for en liten matblogger. 🙂

I mangel på stavmikser, finhakket han ingrediensene, og dette kan absolutt anbefales. For meg, vil finhakkingen selvfølgelig ta litt… lenger tid enn det han brukte, men etter å ha smakt begge variantene, mener jeg det er verdt den ekstra tiden dette tar.

Jan Vardøen

Jan Vardøen

Ostesmørbrødet

Ostesmørbrødet

Ostesmørbrødet

Etter smakingen…

Ostesmørbrødet

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk