Pulled Salma Sandwich

Nei, jeg har ikke hatt Salma til middag i dag ogsĂĄ… 🙂

Denne kjempegode blingsen er pausemat fra da jeg øvde til finalen i SalmaChef som jeg deltok i forrige helg.

Pulled Salma Sandwich ble til ved at jeg stekte laksen pĂĄ sterk varme, samtidig som jeg dro den fra hverandre. Bitene du fĂĄr dratt av, er ferdigstekte og bør tas opp av stekepannen fortløpende, slik at de ikke blir tørrstekte. Grunnen til at jeg stekte den pĂĄ sterk varme, var at jeg ville ha den sprø i «kantene».

Jeg steker dette i et helt stykke. Det er letter ĂĄ holde styr pĂĄ i stekepannen. Det er sĂĄ mye god mat ĂĄ fĂĄ som er i kategorien «Pulled…», sĂĄ jeg tenkte kanskje det gikk an ĂĄ gjøre det samme med laksen. Det gjorde det 🙂

Jeg brukte en dressing som var laget av

  • 2 ts Creme Fraiche
  • 1 ts Dijon sennep

Under dressingen hadde jeg

  • 1 ristet skive speltbrød med hvitløk pĂĄ
  • 1/2 avocado i skiver/biter
  • 2 tomater i skiver (liten type, men større enn cherry)
  • noen skiver ost (liker veldig godt fyldig Norvegia, sĂĄ det ble denne)
  • 1 stykke Salma (mengde etter ønske eller behov)

Jeg brukte litt av et hvitløksfedd til å smøre utover den ristede skiven på. Vi gjør ofte det, og synes at det blir et veldig godt hvitløksbrød av dette. Deretter ble ost, tomater, avocado og laks dandert oppå hverandre før jeg til slutt hadde over dressingen og toppet det hele med gressløk.

 

Pulled Salma Sandwich

 

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til bĂĄde hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk