Fløtesurret Salma og ingefær

I går hadde vi Pannekysset Salma med smørstekt potet og nepe til middag.

Da hverken Salmaen eller nepene ble brukt opp i går, ble disse ingrediensene også brukt i dagens middag. Dere som følger meg nå, har sikkert skjønt at vi er over middels glade i Salma. Den er så lett å få til, passer til det meste og er sunn.

Dagens middag for to personer bestod av

  • 30 gr syltet ingefær (i strimler)
  • 3 fedd hvitløk (hakket)
  • 1 avocado (i biter)
  • 85 gr nepe (i biter)
  • litt salt (mengde etter ønske)
  • 1 1/2 dl fløte
  • ca. 280 gr Salma (i biter)
  • 2 pk nudler (jeg kokte dem uten krydderposene)

Alt, foruten laksen, ble surret i fløten i ca. 5 minutter. Deretter hadde jeg laksen i pannen og stekte det til laksen var slik jeg ønsket den; litt rå i midten.

Dette ble servert med nudler og toppet med vårløk. Det ble en litt fargeløs middag, men den var allikevel god på smak 🙂

 

Fløtesurret Salma og ingefær

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?