I går hadde vi Pannekysset Salma med smørstekt potet og nepe til middag.
Da hverken Salmaen eller nepene ble brukt opp i går, ble disse ingrediensene også brukt i dagens middag. Dere som følger meg nå, har sikkert skjønt at vi er over middels glade i Salma. Den er så lett å få til, passer til det meste og er sunn.
Dagens middag for to personer bestod av
- 30 gr syltet ingefær (i strimler)
- 3 fedd hvitløk (hakket)
- 1 avocado (i biter)
- 85 gr nepe (i biter)
- litt salt (mengde etter ønske)
- 1 1/2 dl fløte
- ca. 280 gr Salma (i biter)
- 2 pk nudler (jeg kokte dem uten krydderposene)
Alt, foruten laksen, ble surret i fløten i ca. 5 minutter. Deretter hadde jeg laksen i pannen og stekte det til laksen var slik jeg ønsket den; litt rå i midten.
Dette ble servert med nudler og toppet med vårløk. Det ble en litt fargeløs middag, men den var allikevel god på smak 🙂