OsteSmørBrød – Lyst på?

Lørdagen hadde vi ostesmørbrød størrelse Dagobert til lunsj (det kan ihvertfall se sånn ut…).

Jeg ble fristet til å prøve en ost som jeg så i butikken; Lyst – Lillehammer ost. Det var egentlig navnet på osten som gjorde at jeg la merke til den, og bildet av et av Dagoberts smørbrød dukket når jeg så det. Den osten fikk jeg lyst på 🙂

Jeg lagde doble ostesmørbrød av loff, og på dem hadde jeg

  • Lyst ost
  • Cheddar
  • Mascarpone
  • Pesto
  • Avocado
  • Tomat
  • Rødløk
  • Pastrami

Til et dobbelt ostesmørbrød brukte jeg to loffskiver, og på disse smurte jeg først mascarpone på begge. Deretter smurte jeg pesto og la Cheddar på den ene og Lyst ost på den andre. Disse ble så stekt på 180 grader i 8 – 10 minutter.

Deretter stekte jeg loffskivene i en stekepanne med smør for å få dem skikkelig sprø. Ostesiden skal være opp. Pass på så du ikke svir dem.

Ferdigstekte loffskiver ble deretter fylt med avocado, tomat, rødløk, spinat og pastrami.

Nam 🙂

 

OsteSmørBrød - Lyst på?

OsteSmørBrød - Lyst på?

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk