Tomatsaus til risottolappene

Tomatsausen til risottolappene er lagd i akkurat passe mengde for at 2 skal kunne dyppe litt. Om du ønsker mer, må du øke mengden ingredienser.

Tomatsausen til risottolappene er laget av

  • 300 g tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 håndfull frisk basilikum
  • 1/2 ts oregano
  • 1 ss sukker
  • smak til med salt

Finhakk tomater og hviløk med stavmikser/foodprosessor.
Has i en liten kjele eller stekepanne. Ha i hakket baslikum, oregano og sukker.
Kokes i ca. 20 minutter til den er redusert til tykk saus/dipp.

Nytes sammen med risottolappene. Tommel opp!

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk