Tagliatelle med kremet kylling og sopp toppet med erter, gressløk, revet parmesan og sprøtestekt bacon – Planene mine om Cognac-kylling i går måtte legges på hylla, i hvert fall til vi har kjøpt inn Cognac…
Dermed ble det Tagliatelle med kremet kylling og sopp som jeg lagde av
- 1 pk bacon
- Tagliatelle til 2
- 2 kyllingfileter i biter
- 100 g aromasopp i biter
- 1 sjalottløk – hakket
- 2 fedd hvitløk – hakket
- 3 ss Creme Fraiche lett
- 2 ts Dijon sennep
- ønsket mengde frosne erter
- Smak til med salt
- Olje eller smør til steking
Start med baconet, om du ønsker dette.
Del kyllingen i biter, stek og sett til side. Hakk løk og hvitløk, stek og sett til side. Del soppen i biter og stek.
Kok tagliatellen eller annen pasta om du heller skulle ønske det.
Bland deretter stekt løk og hvitløk med soppen. Rør inn Creme Fraiche og sennep og kok opp (eller kan man si; stek opp). Ha så i kyllingen og bland godt. Smak til med salt om du ønsker det.
Skulle du ønske en mindre tykk saus, kan du alltids tilsette litt melk eller fløte.
Ertene kan has i blandingen eller varmes opp for seg.