Syltet rødløk

Syltet rødløk lagde jeg fordi jeg ikke kunne finne dem i butikken når jeg trengte dem. Jeg brukte den syltede rødløken i en salat med røkt laks og kokt egg.

Om det kan gå i kategorien syltet rødløk, vet jeg ikke, men det ble uansett kjempegodt, og løken ble mye mildere enn når den spises rå. Hurtigsyltet rødløk, kanskje.

Jeg lagde litt mer syltet rødløk enn jeg trengte til salaten

  • 1 rødløk i skiver
  • 0,5 dl vann
  • 100 g sukker
  • 2 ss bringebæreddik

Første gang jeg lagde syltet rødløk, kokte jeg løken i 15 minutter, men ved en senere anledning valgte jeg å koke dem kortere enn dette. Anbefaler å starte med å sjekke konsistensen på løken etter bare noen få minutter.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk