1

Svinesnitzel med salat og dressing

Svinesnitzel med salat og dressing – en kjempegod og lettvint middag. Smakstilsett svinesnitzelen med det du måtte ønske av krydder. Jeg brukte potetgull og dette var enklere enn jeg trodde. Hurra!

Til svinesnitzelen brukte jeg

  • indrefilet av svin
  • potetgull med salt og pepper
  • mel tilsatt ønsket krydder
  • egg
  • salat

Jeg delte svinefileten i ønsket størrelse biter og banket dem flate. Deretter dyppet jeg dem i mel, egg og panering.

Melblanding

  • 1 ts ingefær
  • 1/2 ts hvitløk
  • litt pepper
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss mel

Bland alt.

Eggdypping

  • 2 egg

Pisk egget.

Panering

  • Potetgull – salt og pepper – Joda, det går an å bruke potetgull

Knuses til smuler med stavmikser.

Jeg dyppet svinefiletene først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.

Stekes i stekepanne og deretter noen minutter i ovnen til gjennomstekt, eller hele tiden i stekepannen. Du bestemmer.

Dressingen er laget av

  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ts dijon sennep
  • kapers (ønsket mengde)

Svinesnitzelen ble servert med salat og friske bringebær. Et perfekt lite måltid.