Pasta med kremete soppsaus og entrecote

Pasta med kremete soppsaus og entrecote – denne kunne jeg spist flere dager på rad. En veldig enkel rett, og når den smaker så godt som den gjør, er den en fryd å servere. Jeg liker å lage og dele smakfulle retter, og glede andre med dette.
Men jeg må innrømme at det beste med det hele, er at jeg slipper å ta oppvasken etterpå.

Dette er mer et forslag til hvordan du kan lage retten enn en oppskrift, i hvert fall når det kommer til mengde ingredienser, for her lager du den akkurat som du selv ønsker.

Kjøttet jeg brukte var en entrecote. Denne stekte jeg først og lot den hvile mens jeg lagde resten.

Retten består av kjøtt (entrecote), soppsaus og pastaputer med sopp på en seng av ruccola og toppet med litt grønt og røde juveler i form av granateple.

Soppsausen er lagd av

  • Sopp – aromasopp – ønsket mengde
  • smør til å steke soppen i
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss creme fraiche
  • vårløk – ønsket mengde
  • smak til med salt eller annet ønsket krydder

Rens og del soppen i biter. Stek soppen i smør og når den er ferdigstekt heller du over kremfløte, creme fraice og hakket vårløk. La putre litt og smak til med salt eller annet ønsket krydder.

Kok pastaen etter anvisning på pakken – jeg brukte pastaputer med sopp fra Jacobs.

Skjær entrecoten i skiver, dander og server.

Senk skuldrene,  nyt og vær forberedt på skryt!

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk