Pasta med indrefilet og tomatsaus

Pasta med indrefilet og tomatsaus – en annen vri med indrefilet/biff stekt etter eget ønske som jeg delte som en biffsandwich her om dagen.

Tomatsausen er laget av

  • 10 tomater middels størrelse
  • olivenolje
  • oregano
  • 1/2 ss sukker
  • salt etter smak
  • spe på med vann ved behov/ønske

Hakk tomatene og ha alt unntatt saltet i en kjele og la koke i ca 20 minutter. Bruk stavmikseren om du ønsker en saus uten «klumper» = fløyelsmyk saus.

Stek kjøttet i smør og med salt og pepper etter eget ønske = rå, medium, godt stekt.
Bruk den pastaen du liker og server med god salat, revet parmesan og en god loff til.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?