Nudler med kylling og litt grønt, joda, vi tillater oss også å gjøre middagen veldig enkel. Siden vi skulle ha gjester 17. mai, var fokuset på dette, og middagen dagen i forveien ble nudler med ferdiggrillet kylling og litt grønt fra kjøleskap og fryser.
Jeg staset opp nudlene litt, for at det ikke skulle bli altfor enkelt og kjedelig.
Denne oppskriften av nudler med kylling og litt grønt er ganske enkel
- 1 pk nudler pr. person
- 1/2 ferdiggrillet kylling pr. person (om du orker så mye)
- 1 hakket sjalottløk
- 1 fedd hakket hvitløk
- 1 stor revet gulrot
- frosne erter etter ønske
- Vårløk til toppen
Hakk sjalottløk og hvitløk. Riv gulroten og stek denne med løk og hvitløk i litt olje noen minutter.
Kok nudlene.
Ha de frosne ertene oppi stekepannen med gulrot/løk sammen med litt vann fra nudlene. La dette putre noen minutter til ertene har tint.
Del kyllingen i biter (ønsket størrelse). Ha kyllingbiter oppi stekepannen.
Når nudlene er ferdig, has disse også oppi stekepannen. Bland godt.
Tilsett mer nudlevann om du ønsker. Ev. krydre etter ønske.
Nudler med kylling og litt grønt serveres med vårløk på toppen.
Enkelt og godt.