1

Kyllingsnadder – hvit gryte

Kyllingsnadder – hvit gryte
Neste gryte, eller skal jeg si farge, i kyllingsnadderavdelingen, er denne hvite med bl.a. sopp og bønner.

Jeg har tidligere delt denne grønne gryta med dere, og etter hvert kommer det to andre gode og smakfulle farger.

Kyllingsnadder – hvit gryte er laget av

  • 2 kyllingfileter – deles i biter og stekes
  • 4 store champignon
  • 1 sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • smør til steking
  • 1/2 boks hvite bønner ca. 120 g
  • 1 dl fløte
  • 3 ss creme fraiche
  • 50 g revet parmesan
  • Krydre etter ønske

Del og stek kyllingfileten.

Del champignon i biter – ønsket størrelse.
Hakk sjalott og hvitløk og stek i smør sammen med champignon. Når du er fornøyd med farge og konsistens på sopp og løk, har du silte/vaskede hvite bønner i stekepanna sammen med fløten og revet parmesan. Kok opp og ha i kyllingen. Krydre etter ønske og smak.

Serveres sammen med ris eller annet du måtte ønske å ha til. Toppes ev. med litt grønt.