Maleri av Tove

Jeg har malt akrylmalerier i mange år. Jeg startet med å male til eget bruk, men har malt for utstillinger og salg siden 2019 sånn ca. Stilen jeg først valgte å male på, var av typen «Interiør», hvor jeg lot fargene renne på lerretet. Det var ikke «fritt fall», men retningen på malingen ble styrt av meg. Dette er kanskje en litt for stram stil for enkelte.

Jeg har også vært innom forskjellige andre måter å male på – Hårføner, tørkerull, svamp og ballonger kan neves som veldig morsomme teknikker. Sørg bare for å dekke til vegg og gulv for å unngå gris. Du blir raskt etterpåklok om du ikke gjør det…

Nå maler jeg med hendene (noen mener jeg rett og slett har funnet tilbake til barndommens fingermaling) og dette er fantastisk morsomt. Uttrykket på lerretet har definitivt endret seg veldig fra de lange og stramme malingsdråpene jeg først malte.
Anbefaler bruk av hansker når du skal prøve deg på dette.

Nedenfor finner du et utvalg av akrylmalerier som du kan kjøpe av meg.
Jeg maler også på bestilling om det skulle være av interesse – kontakt meg gjerne.

Maleriene må hentes hos meg i Rælingen.
Jeg er av og til i Øyer, så det kan være muligheter for at jeg kan frakte det.

Abonner gjerne også på min Youtube-kanal for maleglede, kakeglede og annen blomstrende inspirasjon. 

FLYTTESALG
Klikk på maleriene for mer informasjon om dem

Klikk på maleriene for mer informasjon om dem

Kjempefine gaveidéer – JUL, BURSDAG, BRYLLUP, VERTINNE, BARE FORDI eller SPLEIS. 

Du når meg både på telefon og på e-post.
Min kontaktinformasjon er å finne på denne siden.

Share on print
PRINT
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?