Limonade

Da er ferien over for denne gang. Det var veldig varmt på ferie, og etter oppdatering på nettet, har vi også sett at det har vært varmt hjemme i Norge. Etter nesten tre uker i «koffert», må jeg innrømme at det var godt å komme hjem igjen.

Underveis i ferien prøvde jeg å logge meg inn på mailen min, men det gikk ikke. Tenkte derfor at det måtte skyldes at jeg var utenlands. Da jeg kom hjem, viste det seg at det ikke skyldtes dette, for jeg møtte samme problemet her hjemme. Leverandøren av mailen har ikke kunnet svare på hva dette skyldes, men håper å kunne hjelpe meg over helgen…

Kjøleskapet hadde en varm velkomst til oss når vi kom hjem. 36 grader blinket så fint mot oss når vi åpnet kjøleskapsdøra. Heldigvis var det tomt før vi dro. Vi har nå vært uten kjøleskap i et par dager, og må regne med enda noen dager.

Et varmt kjøleskap er selvfølgelig ikke til hinder for å kunne lage seg noe kaldt og godt å drikke, og i dag lagde jeg en deilig limonade. Med et glass fylt av isbiter og limonade ble det litt svalere i varmen på terrassen i dag.

15 dl limonade ble lagd av

  • 3 appelsiner
  • 4 sitroner
  • 8,5 dl vann
  • 70 gr sukker (smak deg fram)

Appelsinene og sitronene ble kjørt i juicepressa, og det ble 6,5 dl juice av dette. Juicen ble blandet med vann og sukker. Sørg for at sukkeret løser seg opp. Hadde det ikke vært for at prøvekaninen vrenger ansiktet av ved smak av sure ting, hadde jeg brukt mindre vann og sukker.

Limonade lemonade4

Limonade lemonade2

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk