Bær i eggedosis

Enkel, lettvint, kjapp, god, sunn dessert eller bare litt kos… Har du bær og ønsker å ha noe på dem men har ikke fløte, yoghurt, vaniljesaus el.l.? Dette var tilfellet med meg i går, så jeg fant fram et egg og lagde eggedosis av dette med litt sukker (bare litt) i. Hvor mye sukker du har i, avgjør du selv.

Gjør klar bærene før du lager eggedosisen, da denne bør spises med en gang den er ferdig.

Eggedosis lagd av ett egg holdt til to fornøyde personer 🙂

Baer og eggedosis - dessert1

Baer og eggedosis - dessert

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk