Lanseringsfest med Influens

Lanseringsfesten med Influens – Spent dro jeg inn til Oslo for å treffe mange interessante og spennende mennesker. Eldstemann kjørte meg inn, og med meg hadde jeg nesten 200 makroner som skulle serveres på festen.

Jeg var spent på flere måter enn en. Jeg skulle endelig få treffe Vibeke og Inga som har satt det hele i gang. I tillegg skulle jeg få bli kjent med flere som er i samme situasjon som meg. Makronene mine skulle smakes og menes noe om, og foruten det å måtte presentere meg selv foran alle oppmøtte (bloggere og media), var det kanskje dette som ga meg mest sommerfugler i magen. Tenk om de ikke ville falle i smak? Hva ville de si om det å ha brunostkrem i en makron?

Deler av pressemeldingen som ble sendt ut i forbindelse med lanseringen av Influens:

«Matblogger Tove fra Skedsmokorset og Andøya inn i nasjonal bloggstall
Når de voksne bloggerne samler seg på et sted, Influens.no, vil de nå ut til over 200 000 kjøpesterke og livsglade lesere over hele landet. Matblogger Tove Holter fra Skedsmokorset er med på den digitale satsingen med sin blogg www.idefull.no og www.matfor2.no.
Tove Holter elsker å lage mat og bake. Hun tryller fram de utroligste bakverk. Sjokoladevaffelkake? Ja, visst. Sushi og smørkylling? Det lærer Holter deg å lage. Ja, så bra er maten hennes at hun har vunnet flere konkurranser.
– Jeg synes det er morsomt å eksperimentere på kjøkkenet, og håper jeg kan inspirere folk til å teste ut nye oppskrifter, sier Holter.»

Eksperimenteringen med brunostkremen falt i smak, og for å «sprite» den litt opp, hadde jeg en liten dråpe med jordbærsyltetøy midt inni kremen i makronen. Det ble suksess!
I tillegg til brunostkrem, hadde jeg lagd sitron- og appelsincurd og bringebærcurd til å ha i makronene = tre forskjellige smaker.

Det ble noen makroner igjen, og disse tok jubilanten den dagen med seg hjem for å kunne servere til helgens feiring av dagen. Jeg er spent på å høre om hvordan det gikk med disse makronene hjemme hos Marianne de Bourg i helgen.

Dagen og kvelden var veldig hyggelig, og plutselig var den over. Minstemann jobbet overtid i nærheten og stilte villig opp med hjemtransporten av moren sin når dagen hans var over.

Med mange nye bekjentskaper og bloggkolleger, blir det spennende å se hvor dette bringer.

Festen varte ikke evig. Influens er dessverre nå lagt på is.

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - makroner med sitron

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - makroner med bringebaer

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - makroner tomt

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - festsko

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - festlampe

Lanseringsfest Influens - Idefull - Mat for 2 - Vaffelkos - festbord

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk