Sommer er dagens tema på matbloggsentralen, og jeg valgte å lage en lettvint men smakfull middag som bidrag til utfordringen.
Til 4 porsjoner trengte jeg
- Spaghettini (4 porsjoner)
- 20 cherrytomater
- 2 avocado
- 1 dl fløte
- 50 gr parmesan
- 1 liten pose spinat
- 200 gr røkt laks (skjæres i strimler)
- pinjekjerner
Kok spaghettinien etter anvisning på pakken, og mens den koker, skjærer du tomatene og avocadoen i biter (ikke så altfor små). Ha dette i en stekepanne sammen med fløten og parmesanen. Freses til osten har smeltet. Da har du en deilig og kremet saus til spaghettinien.
Bland spaghettini, saus, spinat (revet i biter) og røkt laks sammen. Pynt med tomater og spinat, og topp det hele med pinjekjerner. Pinjekjernene fremhever nøttesmaken i den varme avocadoen.