Kakekrigen dag 2

I dag har jeg nytt oppmerksomheten jeg fikk for å vinne det gule forkleet i går. For en boost. Mobilen nærmest eksploderte i tekstmeldinger når mitt navn ble nevnt. Det har vært en helt fantastisk følelse, og jeg har svevd på skyer. Tusen takk for alle hilsninger og gratulasjoner. Fantastisk 🙂

I dagens program har jeg på meg den gule «stasen», men bakingen blir ikke noe mindre stressende av den grunn.
I dag baker vi Lars Lians Ricottakake med sitron, pasjonsfrukt curd og friske bær. Oppgaven var hemmelig til arket ble snudd, og etter at arket ble snudd, ble jeg med en gang klar over at jeg ikke visste hva jeg holdt på med. Det viste seg også etterhvert som jeg ble helt sikker i min sak om at jeg hadde gjort helt feil, og det ble jeg sikker på når kaken var i ovnen…

Oppgaven skulle løses med en egen personlig vri, og den gikk i glemmeboken for min del. Jeg prøvde å hale den i land ved å påstå at min egen vri på kaken var at jeg hadde bakt den annerledes enn den skulle, men det gikk visst ikke, da det det viste seg at jeg allikevel hadde gjort det riktig.

Uten en egen vri, røk i hvert fall sjansen for å beholde det gule forkleet, og Trond overtok det i dag. Vel fortjent, spør du meg. Gratulerer så mye 🙂

 

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

Kakekrigen - dag 2

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk