Julebord

Jeg har vært en del av Aller Media og Adlink siden april i år. I tillegg til denne flotte gjengen, har jeg vært på årets første julebord sammen med mange gode bloggkolleger. Julebordet var forrige helg, og fredag ved lunsjtider inntok vi Bloksberg for flere interessante foredrag.

Elisa Røtterud inspirerte oss med mange av hennes opplevelser på flere av hennes spennende reiser. Jeg ble inspirert av hennes pågangsmot, men jeg tar det nok ikke til like store høyder som henne… bokstavlig talt, for vi snakker flere tusen meters høyde; fjellklatring.

Hanne Jonassen lærte oss hvordan vi kan bruke mobilen som kamera, og det var mye interessant å lære av denne flinke og prisvinnende fotografen.

Thomas Myra snakket om skatteregler rundt bl.a. gaver, og her ble det plutselig mange som hadde mye å si og å spørre om…

Tore Nesheim fra Adlink avsluttet dagens interessante og lærerike foredrag med å snakke litt om samarbeidet mellom bloggere og Adlink. Hva er det egentlig de gjør for oss? Veldig mye!

Etter foredragene ble det tid til litt egentid før vi møtte festpyntet nede i stuen for pynting av det flotte juletreet som vår bloggredaktør Ingeborg Heldal hadde skaffet til kveldens anledning. Alle bidro, noen mer enn andre. Min kule henger øverst til høyre. 🙂

På menyen stod 14 retter, og her var det mye godt.

Tusen takk for et flott, lærerikt og inspirasjonsfullt julebord.

Bildene nedenfor er lånt av Espen Hilton. Tusen takk, Espen.

julebord-med-gjengen

fotograf-espen-hilton-med-matbloggergjengen

Espen Hilton sammen med kveldens 4 matbloggere, Ina som skriver Mat på bordet, Trine som skriver Trines matblogg, meg og Astrid som skriver Bollefrua.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk