I dag har jeg vært så heldig å få være med på en inspirasjondag med bryllups som tema i regi av Idun Mors Hjemmebakte, Odense Marsipan og Baker- og konditorlandslaget.
Dette er et sponset innlegg.
Jeg som ikke kan marsipankaker (eller skal jeg si, har tålmodighet til dette) overlater marsipankakebakingen i familien til min kjempeflinke niese Helle og min søster, lot meg friste til å lære meg dette i dag. Legger man korte lunter og dårlig tålmodighet igjen hjemme og stiller med åpent sinn og ærlighet om at man ikke kan dette, viser det seg at å kjevle marsipan og dekke, ikke bare en men tre kaker med dette, går veldig bra.
Vi startet dagen med å bli kjent med hverandre, og de som jeg har tilbragt denne bryllupsdagen sammen med i dag er
- Anne Brith – villaperlesukker.no
- Camilla – bakerinnen.no
- Elin – krem.no
- Helene – kakepiken.com
- Knut Olav – hrknutsen.no
- Marit – frutimian.no
- Manuela – passionforbaking.com
- Tonje – tonjesmycake.blogspot.no
- Trine – klisjehjemmet.no
Bildet er tatt av Nina Myrheim Mathisen
Kaken så sånn ut før jeg satte igang med den.
Litt informasjon før start.
Det var ikke bare jeg som måtte være tålmodig i dag. Bernhard, Knut og Marte fra Konditorlandslaget bidro med uunnværlig kunnskap og god hjelp, noe jeg var veldig glad for.
Sluttresultatene og fornøyde deltagere.
Bildet er tatt av Nina Myrheim Mathisen
Gjett hvilken kjevle jeg ønsker meg…
Vi fikk også tid til temperering av sjokolade, og nå kan jeg dette helt til jeg skal begynne med det selv… 🙂
Baker- og konditorlandslaget og Mors Hjemmebakte kan du følge på Facebook.