Hvitløks- og chilistekte rødbeter

Da jeg var alene forrige helg, hadde jeg lyst til å lage meg noe ekstra godt. Valget falt på stekte rødbeter med chili og hvitløk. Da jeg snakket med en venninne om hva jeg skulle lage, rynket hun litt på nesen… 🙂 Jeg lot meg ikke påvirke av dette, og dro hjem fra matbutikken med ingrediensene jeg trengte til kosen.

Til denne porsjonen brukte jeg

  • 1 stor rå rødbete (350 gr)
  • 1 stor chilipepper (hakket)
  • 3 fedd hvitløk (hakket)

Rødbeten ble kokt i en time. Deretter skrellet jeg den, og satt dermed igjen med 280 gr rødbete til videre bruk. Denne ble så skjært i biter og stekt sammen med chili og hvitløk i litt olivenolje. Dette gjorde jeg mens kyllingen godgjorde seg i ovnen.

Til rødbetene hadde jeg ovnsstekt kyllingbryst med sprøstekt skinn, og toppet dette med litt persille.

Hvitløks- og chilistekte rødbeter

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk