Hva skjer fremover?

2019

Fjoråret var et år med både oppturer og nedturer, gleder og sorger. Det har vært et spennende år, hvor jeg fikk dele mer av min fargerike male- og blomsterglede, samtidig som jeg fikk oppleve det å være overflødig og ende opp som en «for gammel» arbeidssøker. Med liten interesse for å sitte rolig i sofaen, ble firmaet mitt, VikarX, opprettet i august, og jeg møter det nye året med flere faste oppdragsgivere.  Dette blir spennende.

På slutten av 2019, delte jeg innlegg med mine blomsterdekoratørkunnskaper; både på blogg og på Youtube. Dette ga mersmak, og lysten på å dele mer av dette blomstrer…
Jeg har enda en film som jeg har laget, og som jeg ikke har fått dele med dere enda – blomsterbukett til gravstedet. Tulipan og granbar i skjønn forening. Fortsettelse følger.

2020

Mitt ønske for 2020, er å kunne få vise meg mer fra alle mine kreative sider. Jeg har ikke gitt opp håpet om å få gitt ut min første krimroman. Selv etter avslag fra flere forlag, er motivasjonen på topp, og jeg er godt i gang med min andre roman, denne også av typen krim.
Det blir altså ikke bare kaker og baking å finne her inne på Idéfull fremover.
Kanskje jeg skulle delt et kapittel fra boka hver måned framover? Krimhelg på Idéfull den første helgen hver måned? Hmmm, der ga jeg meg noe å tenke på.

Etter vurdering fram og tilbake, har jeg bestemt meg for å legge ned en av mine tre blogger – Vaffelkos.no. Alle innlegg fra denne blir heretter (i løpet av januar 2020) å finne her inne – på Idéfull.no.

Vaffelkos ble opprettet etter en meget hyggelig og positiv samtale med en redaktør. Optimistisk som jeg ble etter det møtet, visualiserte jeg en praktfull og fristende vaffelbok i det fjerne. I full fart, valgte jeg å opprette blogg med smakfulle vaffeloppskrifter som skulle fylle denne boken, sammen med gode vaffelhistorier og smakfulle kombinasjoner. Installert og klar for å eksperimentere godsaker fra vaffelpressa, kom det skuffende avslaget om bok. Det holder visstnok med en vaffelbok på markedet! Vi klarer oss med en vaffelbok, men må ha hundrevis med kake-/bakebøker? Javel…
Jeg slutter ikke med å dele vaffeloppskrifter av den grunn, men jeg ser ikke noen grunn til at jeg må ha en helt egen blogg for vafler for dette, når jeg kan dele oppskrifter og bilder på Idéfull – mat- og inspirasjonsbloggen med mye godt.

Ønsker med dette å takke for hyggelige besøk og oppløftende tilbakemeldinger på bloggene mine. Jeg setter stor pris på å høre fra deg, og håper å fortsatt kunne inspirere med mine produksjoner på kjøkkenet, fra vaffelpressa, på lerretet og i blomsteravdelingen – både på Idéfull.no og på Mat for 2.

Kom gjerne med ønsker og forslag til hva du vil se mer av, både av mat, kaker, bakst, blomster, maling m.m.

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk