Nå har jeg fått smoothie-konkurransen på avstand, og er klar for innsending av mitt første bidrag til SalmaChef.no.
Til denne retten for 4 heldige personer trenger du
- 450 gr Salma i skiver
- 120 gr spinat
- 150 gr asparges (ca 26 små)
- 100 gr syltet ingefær i skiver
- 2 dl fløte
- 2 pk nudler (1/2 pk til hver porsjon)
- salg og pepper (hvis du føler at du trenger det)
Surr fløten, asparges, spinat og ingefæren i en stekepanne i ca 3 minutter +/-.
Legg deretter Salmaen på toppen og la den dampe litt der, før du snur skivene forsiktig, og rører litt rundt i grønnsakene. Hvor lenge de skal dampes, avhenger av hvor tynne skivene er. Jeg synes laksen er aller best om den er litt rå inni, men bare litt.
Kok nudlene etter anvisning på pakken, og gjerne uten krydderposen som følger med. Server og nyt.