Hjemmelaget yoghurtiskrem – vanilje

Hjemmelaget yoghurtiskrem – vanilje – er lagd i min nye iskremmaskin – jeg er frelst. Jeg har tidligere laget iskrem uten iskremmaskin, men etter å ha gått til innkjøp av dette, er jeg frelst. Iskremmaskinen har en kapasitet på 2 l = en stor maskin. Oppskriften er deretter, så om du har en maskin som lager mindre iskrem, må du tilpasse ingrediensene deretter.

Hjemmelaget yoghurtiskrem – vanilje – er laget av

  • 350 g gresk vaniljeyoghurt
  • 2 dl H-melk
  • 3 dl kremfløte
  • 200 g sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 4 eggeplommer

Bland alt før du har det i iskremmaskinen.

La iskremmaskinen gjøre jobben mens du gleder deg til å smake.

Her finner du en annen veldig god iskrem som jeg har lagd. Den har smak av ostekake.

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk